Plata si livrarea produselor
Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 16 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.
Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre COSMETICEBIO.ORG.
Termenul de livrare a produselor – in aproximativ maxim 3 zile lucratoare din momentul receptionarii comenzii, cu POSTA ROMANA sau URGENT CARGUS curier.
Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre COSMETICEBIO.ORG.  In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
 
Clientul poate inscrie  o preferinta de livrare: curier rapid sau ridicare de la Oficiul postal, preferinta  de care se va tine seama pentru localitatile in care este disponibila livrarea rapida.
Pentru comenzile cu Plata la Livrare ce depasesc 100 Lei, transportul este GRATUIT.
-Comanda minima pentru comenzi cu plata la livrare este de 100 Lei.
Pentru comenzile achitate cu CARD ONLINE ce depasesc 50 Lei, transportul este GRATUIT.
-Comanda minima pentru comenzi achitate cu cardul este de 50 Lei.
Plata produselor comandate prin COSMETICEBIO.ORG se poate face astfel: in numerar la livrare,  sau plata cu cardul  online.
Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.
Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay,  iar site-ul www.cosmeticebio.org si a extensia http://herbaon.com/oc32 nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.