Termeni si conditii

Termeni generali

COSMETICEBIO.ORG este denumirea magazinului online, proprietate a LUNGU R.GABRIELA PFA  persoana fizica autorizata  cu sediul in Bucuresti, Str. Berzei nr. 24, et 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. F40/1051/2011, avand CUI 28212720, numita in continuare COSMETICEBIO.ORG.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.cosmeticebio.org COSMETICEBIO.ORG isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

COSMETICEBIO.ORG garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.cosmeticebio.org, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei COSMETICEBIO.ORG fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea LUNGU R.GABRIELA PFA , sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: magazin@cosmeticebio.org. COSMETICEBIO.ORG va raspunde sesizarii in maxim 7 zile lucratoare.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate  si Politica de cookies, ce  se aplica vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate de COSMETICEBIO.ORG sunt produse originale cu origine verificata.

COSMETICEBIO.ORG garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 16 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre COSMETICEBIO.ORG.

Termenul de livrare a produselor – in aproximativ maxim 3 zile lucratoare din momentul receptionarii comenzii.

Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre COSMETICEBIO.ORG.  In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Plata produselor comandate prin COSMETICEBIO.ORG se poate face astfel: in numerar la livrare,  sau plata cu cardul  online.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay  iar site-ul www.cosmeticebio.org  nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru retur, completati formularul de Retur din sectiunea Servicii clienti.

Rambursarea banilor se va face in termen de 7 zile lucratoare de la returnarea produsului, in  contul bancar al utilizatorului.

Totusi, ne rezervam dreptul de a nu accepta returnari pentru comenzi cu o valoare mai mare de 150 de lei. In acest scop, punem la dispozitia clientilor mostre de produse cu o valoare mai mica decat produsele, sau gratuite in cadrul ofertelor promotionale.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de COSMETICEBIO.ORG, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: magazin@cosmeticebio.org. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si COSMETICEBIO.ORG pentru utilizarea acestui site.

COSMETICEBIO.ORG verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.